Om oss

Vi på Företagslån.net vill erbjuda både små och stora företag information om allt gällande företagslån i Sverige. Vi försöker få med så många långivare och låneförmedlare i vår tjänst, så du kan välja rätt finansbolag. Vi hoppas att du har hjälp av vår tjänst!

Allmänna villkor

Tjänsten Företagslån.net hanterar inte besökarnas personuppgifter eller dess låneansökningar. Företagslån.net länkar endast till våra samarbetspartners sidor och alla ansökningar som våra besökare skickar behandlas av de långivare som besökaren valt att skicka sin ansökan till. I dett fall där tjänsten Företagslån.net samlar in kunduppgifter, är det endast för utskick av möjliga nyhetsbrev. Personuppgifterna kan endast användas till nyhetsbrev som kan innehålla reklam, erbjudanden och nyheter. Vår tjänsts databas kommer inte att lämnas ut till en tredje part. Företagslånet.net utför inga kredituplysningar.

Innehåll

Vi ser över den information vi presenterar är uppdaterad. Detta gäller allmän information om lån, räntor och avgifter. Långivarna kan snabbt ändra sina uppgifter kan vi inte alltid garantera att all information är korrekt. Vi tar ej ansvar för skador eller tvister när det gäller avtal mellan dig och möjliga långivare. Företagslån.net kan inte krävas på ersättning eller ses som delaktig i möjliga tvister mellan långivare och låntagare. Till vårt ansvar hör endast presentation av information på denna webbsida.

Om du har frågor gällande lånet, rekommenderar vi att du kontaktar långivaren direkt. Information om cookies hittar du här.

Annat

Denna sida kan uppdateras med jämna mellanrum. Läs igenom denna sida före du påbörjar din ansökan.

Företagslån.net använder affiliatelänkar och får en provision för förmedlade kunder.